Skip navigation.

Blog

Skip the blog side panel.

CIA 2008

Bună ziua!

Pentru cei ce nu ştiu, noi găzduim site-ul şi forumul Concursului de Informatică Aplicată din 2006. O nefericită coincidenţă a făcut ca în luna Mai a anului 2007, firma care ne găzduia de câţiva ani să fie nevoită să-şi mute sediul, tocmai în ziua în care s-a organizat etapa naţională concursului.

După aproximativ o lună de aşteptare, ne-am mutat la găzduirea oferită de Dreamhost. După încă alte câteva luni de aşteptare, împreună cu ajutorul domnilor Bogdan Valea şi Dan Gheorghe, am ajuns în posesia datelor de pe serverul vechi.

Zilele trecute ne-am ocupat de relansarea forumului Concursului de Informatică Aplicată 2008, împreună cu forumurile anilor precedenţi, 2006 şi 2007.

Azi am lansat şi site-ul CIA 2008. Sperăm să nu mai apară probleme.

Ne cerem scuze pentru inconvenienţa cauzată în luna Mai. Nu a fost un eveniment prevăzut, şi nici nu l-am putut controla.

Mulţumim celor de la firma Mobius pentru că ne-au găzduit în anii precedenţi, şi mulţumim domnilor Bogdan Valea şi Dan Gheorghe pentru ajutorul acordat.

Notă: Noi nu facem parte din echipa organizatoare a acestui concurs. Noi doar găzduim site-ul şi forumurile concursului.